Volgers

vrijdag 24 februari 2012

Woordverificatie uitzetten please???

Vreselijk die woordverificatie, 2 moeilijke woorden onder iedere reactie plaatsen, doodmoe wordt ik ervan. Ik roep jullie op om jullie woordverificatie uit te zetten. Als het na een paar keer proberen niet lukt, laten de meeste die leuke, lieve, gezellige reactie zitten en valt er ook weinig plezier aan je blog te beleven, geen reactie lijkt ook op geen lezers.

Ik vraag u dus, zet hem uit en plaats dan dit plaatje op je blog, dan weet iedereen dat hij uit staat!

 En dan kan op de volgende manier.

Ga naar de oude variant van Blogger via het radartje rechtsboven in beeld;


Kies daar voor reacties;


Bijna helemaal onderaan vink je het bolletje 'nee' aan bij woordverificatie voor reacties weergeven zoals hieronder! Uiteraard de instellingen opslaan.

En om weer terug te komen in de nieuwe blogger klik je hier;

Hoera, bedankt, alweer 1 blogger minder met die vervelende woordverificatie.
Zegt het voort zegt het voort!


21 opmerkingen:

 1. Merci, ik heb die al lang uitstaan....
  Had onlangs die robot gezien,nadat ik er een berichtje had over gezet en vond het nu niet meer terug! Ik zal je post linken bij de foto! Ok?!
  Fijn weekend, Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Sofie,super zeg het voort zeg het voort, wordt er zo moe van!
  Thanks hoor, fijn weekend!
  Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook al niet meer aanstaan! Kriebelig word ik ervan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef ik ben dus niet de enige die er de kriebels van krijgt, ik begrijp ook niet waarom ze het zo moeilijk maken, dansende letters, vaak onleesbaar, en soms zit er pricies een waas op, dat kan ook aan mijn ogen liggen natuurlijk :0)
  Reageren zonder is inderdaad zoveel aangenamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb 'm uitstaan maar...... afgelopen donderdag was mijn hele blog verwijderd omdat ie was aangevallen door spam....... Ik heb heel wat uit moeten halen om 'm weer tevoorschijn te halen. Enige voorzichtigheid is dus wel geboden. Maar die belachelijke woordverificatie.... ik word er gek van, is echt niet te lezen. Kan toch ook niet de bedoeling zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O zalig deze oproep, ik was gisteren al aan het denken dat ik dan toch een robot ben... 7 keer heb ik moeten proberen. Ik hen gewoon volgehouden omdat het bij iemand was die ik ken en in het berichtje ook naar mijn blog verwees... :-)
  Liefs
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankje dankje Manon!!
  Ik heb allemaal gedaan wat hierboven staat hoor;)
  Thanx!

  Liefs,van Stoffieleut.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mamanon, het is me eindelijk ook gelukt dankzij jouw heldere uitleg. Ik heb een link geplaatst op mijn blog. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sam, fijn weer iemand kunnen helpen, ik kwam er eerst zelf ook niet uit omdat ik de nieuwe blogger gebruik en daar kan het dus niet. Allemaal vernomen van Mama Modus!

   Verwijderen
 9. Super! Echt heel vervelend! Die constante foutmeldingen! Na een tijdje doe je niet eens meer moeite want het is toch steeds fout :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ja werd echt heeeeel vervelend ineens. Als het goed is staat ie bij mij nu ook uit??? Denk ik althans, want als ik zelf een reactie post, zie ik dat natuurlijk niet omdat ik dan ingelogd ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Supermeiske!
  Wat blij word ik hiervan.
  Ik heb het meteen geregeld en de afbeelding op mijn blog gezet. Als iemand op de afbeelding klikt, komen ze op dit onderwerp van jou uit en hopelijk is dat dan weer een extra blogger die geen woordverificatie gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hai Manon

  Ik heb heb geprobeerd om de het uit te zetten(vond het zelf ook al heel erg irritant) maar volgens mij hebben ze iets verandert want ik kan het niet meer uitzetten en boven aan de pagina staat nu
  Nieuw!

  Voor reacties hebben we automatische spamdetectie ingeschakeld. Meer informatie over spamdetectie van Blogger of problemen rapporteren

  weet niet hoe ik dit anders moet oplossen Sorry :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Om een of andere reden lukt het niet.. Geen idee wat het probleem is.. Wathever, ik zet het plaatje alvast op mijn blog. Dan zie ik nog wel. Ik heb deze pagina aan het plaatje gelinkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gelukt! Alleen wel wat meer stappen dan hier stonden, eerst moest je naar instellingen en dan pas reacties en niet vergeten op te slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had hem tot nu toe laten aanstaan, maar nu met die onduidelijke cijfers erbij, ben ik het echt beu. Weg ermee!
  O ja, er loopt een give-away bij mij, kom gerust eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb echt nooit problemen met het lezen van die woordverificatie, ik ben helemaal verbaasd om hier te zien dat anderen dat wel hebben... Op aanraden van mijn computernerd-vrienden houd ik 'm wel, want 't heeft wel degelijk een functie. Helaas zal ik het dan moeten stellen met minder reacties, vrees ik als ik dit zo lees, dat is wel jammer :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hey Sofie, kei goed, ik heb m nu ook uitgezet. Ben ni zo ne computerspecialist en wist ni eens dat ik dat kon uitzetten. Ik probeer ook zo niks in instellingen dus heel tof dat je dat uitlegt en het zo toegankelijk maakt voor iedereen.. dankjewel Lut

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik heb het ook reeds gedaan, en jouw site gelinkt bij het plaatje. Hopelijk vindt je dat goed?

  BeantwoordenVerwijderen